Surrounds

Dartbord surround kopen

Voorkom beschadigingen aan de muur door gebruik te maken van een dartbord surround. De surround beschermd een ring van circa 12 cm om het darbord heen. De surrounds zijn in meerdere kleuren en materialen leverbaar. Wens je advies? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of onze livechat.

Toont alle 11 resultaten

Prijs
Materiaal
Kleur
Merk
  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. €20,00
  • 14 dagen bedenktijd

Dart surrounds kopen

De dart surrounds voorkomen beschadiging rond de randen van het dartbord en dragen bovendien bij aan de professionele uitstraling daarvan. Bekijk de dartbord surrounds in foam in bijvoorbeeld rood en zwart, net als de LED ringen waarmee je een mooie surround creëert. Je hebt online de keuze uit verschillende surround ringen in LED en andere materialen, zodat je een professionele dartomgeving kunt samenstellen.

Dart surround in LED

De dart surround ring in LED vormt een populaire keuze, waarmee je zorgt voor zowel verlichting, professionaliteit als een stukje bescherming van de rand. Met name wanneer je mikt op de dubbels verdwijnt er soms een pijl net naast het bord. Dankzij de surround ring rondom het dartbord hoeft dat niet meteen tot een beschadiging te lijden.

Bekijk als alternatief voor de dart surround in LED, foam of rubber ook de dartkabinetten die er beschikbaar zijn, net als de accessoires om een dartbord op te hangen. Je vindt bij ons in de dart shop een uitgebreid assortiment extra’s naast de dartpijlen en de dartborden, waardoor je alles voor de beginnende en de gevorderde darter online kunt bestellen.

Surround ring dartbord kopen

Je kunt online een van de darts surrounds kopen, zowel in foam, rubber als op basis van LED. Bekijk de dart surround LED in blauw, rood, wit en zwart, net als de uitvoeringen in andere materialen zoals van een topmerk als Bull’s. Je kunt rekenen op een surround ring voor het dartbord van goede kwaliteit, waarmee je het bord de uitstraling kunt geven die deze verdient.

Vragen over de dart surround ringen en LED’s voor je dartbord? Neem contact op of gebruik daarvoor onze livechat.