Shafts

Shafts kopen

Wij leveren shafts in onder andere verschillende lengtes, maten, modellen. Het is vaak uitproberen wat het beste bij jou als speler past. Gebruik de filters aan de linkerkant om sneller de gewenste de gewenste producten te vinden. Wens je advies? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of onze livechat.

Resultaat 1–16 van de 63 resultaten wordt getoond

  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. €20,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. €20,00
  • 14 dagen bedenktijd

Shafts kopen

Dartshafts zijn het verbindingsstuk tussen de barrel en de flight en zijn daarmee essentieel voor de balans van de dartpijl. Je kunt online dartshafts kopen met verschillende afmetingen, afhankelijk van waar jij het best mee gooit. Let goed op de lengte in millimeters, net als het model van de shaft voor de dartpijlen.

Formaat shaft voor dartpijlen

Populaire formaten dartshafts die je kunt kopen zijn bijvoorbeeld die van 33 millimeter of 48 millimeter. Daarnaast heb je de keuze uit shafts voor dartpijlen tussen 31 millimeter en zelfs 72,3 millimeter, zodat je daar desgewenst mee kunt experimenteren. Op die manier kies je voor gemiddelde, korte of zelfs X-korte shafts. Dankzij modellen van aluminium, met Pro Grip of nylon met een ring maak je gebruik van een materiaal dat prettig in de hand ligt en de pijl in de lucht voldoende stabiliteit biedt.

De shafts voor dartpijlen zijn beschikbaar bij merken zoals Bull’s, Target en Unicorn, waar je standaard kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Nieuwe dartshafts kopen in zwart, rood, wit of met een transparante afwerking? Je kunt online nieuwe dartshafts kopen in een kleur die goed aansluit bij de flights of andere dartpijlen die je gebruikt.

Goedkope shafts kopen

Specifiek een set goedkope shafts kopen, zodat je als beginnende darter aan de slag kunt? We maken het je graag gemakkelijk met ons uitgebreide assortiment in de diverse kleuren. Blader door het assortiment shafts voor dartpijlen om inspiratie op te doen.

Vragen over de dartshafts voor de pijlen die je online kunt bestellen? Neem contact met ons op of gebruik de livechat.