Matten

Dartmat kopen

Een dartmat zorgt voor comfort, beschermd de ondergrond en er een kan oche op worden bevestigd.  De oche is de “lijn” waar je je voet tegenaan kan zetten bij het werpen van de pijlen. Indien de oche mee wordt geleverd bij de dartmat staat dit bij de kenmerken beschreven. Wens je advies? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of onze livechat.

Toont alle 9 resultaten

Merk
Materiaal
Oche
  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. €20,00
  • 14 dagen bedenktijd

Dartmat kopen

De dartmat biedt comfort, beschermt de ondergrond naar het dartbord toe en biedt ruimte voor de oche. Dit is de lijn waar je als darter je voet tegenaan zet om op de juiste afstand te gaan staan. Je hebt de keuze uit functionele dartmatten die je kunt gebruiken voor de juiste afstand en om de ondergrond te beschermen, naast een aantal sierlijke matten met de afbeeldingen van een dartbord om de gewenste sfeer te creëren.

Dartmat goedkoop bestellen

Je kunt de dartmat goedkoop bestellen bij ons in de webshop, net als een surround ring rondom het dartbord of een dartkabinet. Je zorgt er daarmee eenvoudig voor dat je een professionele dartomgeving kunt creëren, waarin je het geliefde spelletje naar hartelust kunt spelen.

Bekijk de verschillende dartmatten die je goedkoop kunt bestellen, op basis van de aanbiedingen en onze vaste lage prijzen. Let vooral op de aanwezigheid van de oche op de dartmat, zodat je eenvoudig op de juiste afstand kunt gaan staan. Veel van de functionele dartmatten zijn gemaakt van rubber. Ze blijven daardoor goed op de grond liggen en bieden een uitstekende bescherming tegen eventuele bouncers die terugkomen van het dartbord.

Dartmat in de aanbieding

De online dartmat aanbiedingen bij ons in de dart shop zorgen voor scherpe prijzen, zodat je een voordelige mat aan kunt schaffen. Dit geldt zowel voor de functionele dartmatten met een oche als voor de sierlijke modellen waarmee je in de ruimte zorgt voor de afbeelding van een dartbord op de grond.

Dartmat kopen of vragen over een van de specifieke modellen? Gebruik de livechat of neem contact met ons op.