Dartkabinet

Het gemak van een dartkabinet

Een dartkabinet is een kast waar je het dartbord en scorebord in bevestigd. De kast is veelal van hout of aluminium gemaakt en eenvoudig aan de muur te bevestigen. Je kan een dartkabinet eenvoudig sluiten zodat het dartbord niet in het zicht is. Ook zorgt de kast ervoor dat eventuele afzwaaiers niet in de muur verdwijnen maar worden opgevangen door het dartkabinet. Je hoeft dus geen surround (ronde ring om je dartbord) aan te schaffen. Wens je advies? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of onze livechat.

Toont alle 5 resultaten

Merk
Kleur
Materiaal
  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. €20,00
  • 14 dagen bedenktijd

Dartkabinet kopen

Het dartkabinet beschermt de ring rondom het dartbord, waardoor de muur geen beschadigingen op zal lopen. Tegelijkertijd bieden de kabinetten voor het dartbord ruimte om een scoreformulier op te hangen, zodat je eenvoudig de score bij kunt houden. Je hebt de keuze uit verschillende kabinetten voor het dartbord, veelal voorzien van deurtjes om het bord af te sluiten op het moment dat je er geen gebruik van maakt.

Dartbord ophangen met een dartkabinet

Je kunt een dartkabinet ophangen om het dartbord een natuurlijke plaats te geven aan de wand. Je beschermt de ring rond het bord tegen eventuele afzwaaiers, bijvoorbeeld wanneer je op de dubbels mikt. Bovendien kun je het dartkabinet goedkoop bestellen, dankzij de verschillende uitvoeringen die er online beschikbaar zijn.

De Bull’s dartkabinetten die je kunt kopen vormen een goede en goedkope keuze. Maak gebruik van (eiken)hout of aluminium, in licht eiken, zilver of zwart. Op die manier heb je de keuze uit meerdere kabinetten voor het dartbord, altijd goed van kwaliteit en gewoon beschikbaar vanuit onze eigen voorraad.

Dartkabinet goedkoop bestellen

Je kunt het dartkabinet goedkoop bestellen, wij gaan daar vanuit onze eigen voorraad meteen voor je mee aan de slag. We zorgen ervoor dat je het dartbord kunt ophangen in een kabinet, dat bescherming biedt en er daarnaast voor zorgt dat er ruimte is om het scoreformulier op te hangen. Je zorgt daarmee eenvoudig voor alle benodigde onderdelen om professioneel te kunnen darten. Bekijk ter alternatief ook de surround ringen voor de dartborden die er beschikbaar zijn.

Vragen over de dartkabinetten die je online kunt kopen of wil je daarover advies? Neem contact met ons op of gebruik daarvoor de livechat.