Dartbord accessoires

Dartbord accessoires

Wij leveren een een ruim aanbod dartbord accessoires om het darten eenvoudiger te maken.
Wens je advies? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of onze livechat.

Toont alle 3 resultaten

Prijs
Merk

Dartbord accessoires

De dartbord accessoires maken het eenvoudig om zelf je dartbord op te hangen of het spel als referee in goede banen te leiden. We zorgen er in de dart shop voor dat je alles kunt bestellen om de stap van een beginnende dartspeler naar een gevorderde of een professioneler speler te maken. Blader door het assortiment dartbord accessoires, waarmee we je graag laten zien wat er beschikbaar is.

Dartbord ophangen

Je kunt binnen de dartbord accessoires bijvoorbeeld gebruik maken van een board bracket. Hierin vind je de accessoires die je nodig hebt om een dartbord te kunnen ophangen. Dit werkt over het algemeen beter dan een dartbord statief, omdat je er aan de wand voor zorgt dat er een stabiel geheel ontstaat. Bovendien kun je gebruik maken van een complete Rotate Fixing Bracket set, waardoor het ophangen niet moeilijk hoeft te zijn.

De verschillende dartbord accessoires hebben we uiteraard netjes op voorraad en bestel je online voor minimaal €10? Dan zorgen we voor gratis verzending, waardoor je geen extra kosten hoeft te maken om online de dartbord accessoires en dartpijlen of dartmatten te kopen.

Dart surround ring maken

Specifiek een dart surround ring maken en daarvoor op zoek naar de benodigde accessoires? We zorgen er met de complete producten voor de surround ring voor dat je een professionele opstelling kunt creëren, die de juiste basis vormt om jouw dartprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk de verschillende dartbord accessoires, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je als een gevorderde of zelfs professioneler darter aan de slag kunt. Vragen over een van de dartbord accessoires of op zoek naar een product dat je bij ons in de dart shop niet meteen kunt vinden? Neem contact met ons op of gebruik daarvoor de livechat.